Site Network: English | Deutsch | Nederlands | Personeel

 

Geavanceerde produktiemiddelen

C.N.C.In de toeleveringsmarkt waarin Coronam bv aktief is, kan Coronam worden gezien als een speler in het bovenste segment. Coronam kan die plek realiseren door gebruik te maken van een modern en innovatief machinepark, gekenmerkt door geavanceerde CNC-gestuurde machines die in hoge mate zijn geautomatiseerd.

Voordat het verspanende proces in gang wordt gezet, wordt door middel van een uitgekiende werkvoorbereiding ervoor gezorgd dat de stilstand tot een minimum beperkt wordt en ligt het rendement op ons machinepark hoog. Hiertoe wordt bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van een CAD-CAM-programma (EdgeCam).

Daarnaast beschikt Coronam over meerdere ultramodern draai- en freescentra welke zeer complexe werkstukken met een maximale nauwkeurigheid bewerken. Deze machines zijn allen uitgerust met tientallen gereedschappen en een bewerkingskop welke onder velerlei hoeken inzetbaar is. Hierdoor is Coronam bv in staat om produkten in slechts enkele opspanningen te bewerken en is zij in staat om zeer nauwkeurig werk, met een korte levertijd, tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Indien u geïnteresseerd bent in een overzicht met de beschikbare capaciteit, kijkt u bij "Machinepark".