Site Network: English | Deutsch | Nederlands | Personeel

 

Bedrijf

Van aanvang af heeft een sterk ontwikkeld kwaliteitsbesef het doen en laten van Mechanische Industrie Coronam beheerst.

Sinds onze start in 1963 hebben wij een gestage groei gekend. Op dit moment zijn wij uitgegroeid tot een modern toeleveringsbedrijf, gespecialiseerd in de machinale bewerking van kwalitatief hoogwaardige producten. Niet alleen in metaal en kunststof, maar ook in moderne materialen als monel, inconel en stellite.

Ons onafgebroken streven naar grote precisie en kwaliteit uit zich niet alleen in gestroomlijnde productieprocessen, maar ook in de vakbekwaamheid van gekwalificeerde medewerkers.

In de huidige ontwikkelingen op de markt neemt kwaliteit, naast prijs en betrouwbaarheid, in de concurrentiestrijd een steeds belangrijker plaats in. Ook voor de interne organisatie geldt dat meer en meer naar kwaliteit moet worden gestreefd om een efficiënte bedrijfsvoering te realiseren, die daarentegen flexibel genoeg moet zijn, om veranderingen ter verbetering van de doeltreffendheid van het systeem in te kunnen voeren.

De organisatie van Mechanische Industrie Coronam bv is plat, dit zorg ervoor dat er korte communicatielijnen zijn. Hierdoor zij alle processen binnen de organisatie duidelijk en overzichtelijk. Een ander voordeel is dat problemen binnen de processen van de organisatie van Mechanische Industrie Coronam bv in een vroeg stadium aan het licht komen, en hierdoor snel en effectief opgelost kunnen worden.


Certificaat ISO 9001 2008